Pim van Heertum

Draai uw telefoon om de website te bekijken

Personenwagen banden

Personenwagen banden

Goede personenwagenbanden, zoals Continental autobanden, zijn van levensbelang. Bij een personenwagenband gaat het niet alleen om de rijeigenschappen van uw auto, maar in de eerste plaats om uw persoonlijke veiligheid. Veel ongelukken worden veroorzaakt door verkeerde of slechte personenwagenbanden.

Welke personenwagenband het beste bij uw auto past hangt af van heel veel zaken. Niet alleen het type auto dat u rijdt, maar ook welke prestaties u verwacht van uw personenwagenband. Het verschil tussen de ene en de
andere personenwagenband is vooral te vinden in de verhouding tussen duurzaamheid, grip, bochtgedrag, verbruik en comfort. Een voorbeeld hiervan zijn de Continental autobanden.

Alt tekst
Alt tekst

Pim van Heertum heeft een zeer breed assortiment in personenwagenbanden voor personenwagens. We hebben alle bekende merken in huis zoals Continental autobanden en Vredestein autobanden. Daarnaast hebben wij ook onseigen huismerk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

U kunt bij Pim van Heertum terecht voor de aanschaf van nieuwe personenwagenbanden, bijvoorbeeld de Continental autobanden of de Vredestein autobanden, of wielen, maar natuurlijk ook voor het onderhoud aan uw personenwagenbanden. Bij ons kunt u uw personenwagenbanden op een vakkundige wijze laten controleren op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde personenwagenbanden en wielen of een perfecte uitlijning.